SING ME A SONG – 40 YEARS ON THE TOP

I 1980 gikk fire gutter fra Stange sammen og dannet bandet som i 1985 fikk navnet «Return» og vant NRK`s rockemønstring med låten «Sheila». To år senere slippes deres første cd «To the top» og låten «Sing me a song» ligger 56 uker på norsktoppen!

Utover åtti og nitti tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eks. Albumet «V» lå som nr 1 på importlisten i England, solgte til gull i Japan og fikk veldig god omtale i musikkmagasiner verden rundt.

I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 100 000 eks., og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår. I 2005 kom albumet «Return» og i 2007 cd/dvd´n «Best of both worlds» som solgte til gull. Bandet slipper jevnlig ut nytt materiale og stadfester sin posisjon som et av norges mest populære band. 30 års jubileum som plateartister ble feiret høsten 2015 med en stor konsert som ble filmet og utgitt på dvd.

Bandet har de siste årene spilt 30-40 konserter i året og besøker dager, eventer og festivaler i hele landet. Tilbakemeldinger både fra fans og presse melder at bandet aldri har levert bedre! Gutta i Return er for tiden i studio hos bandets keyboardist, Magnus Østvang. De jobber med 5 nye klassiske Return låter som vil bli sluppet i tur og orden vinter / vår 2020.

Her er det bare å glede seg!

2020 versjonen av Return vil turnere Norge og Sverige med en større og flottere produksjon enn noen gang før, med låter som Bye bye Johnny, Change the attitude og Sing me a song i spissen. Allsangen vil runge som aldri før utover Norges festivalpublikum. Her blir det først til mølla da mange allerede har sikret seg Return datoer i 2020.

Stangehallen 9.april

Vi gleder oss vanvittig til å entre scenen i Stangehallen 9 april sammen med Heidi G Broch og Tommy Fredvang. I tillegg kommer også en gjest til som vi holder hemmelig helt fram til han/henne står på scenen:) Billetter får du kjøpt på www.billettservice.no. SEE YA!!!!


Faceookheader konsert 09.04. Stangehallen

 

God jul og godt nyttår!!

Tusen takk til alle dere som har kommet på våre konserter og som gjør livet ekstra verdt å leve:) Nå senker snart julen seg og vi ser fram til å møte dere igjen en eller annen gang på nyåret.
Følg med på turnelista og se om vi dukker opp i nærheten av dere!
God jul og godt nytt år!

Merry christmas to all our fans and friends!!

Sentrum Scene

Turne 2015

Nå nærmer årets turne seg med stormskritt! Vi tjuvstarter med en frisk konsert på Spåtind Sport Hotel skjærtorsdag. Der blir det familiekonsert i bakken på dagtid og show i storsalen senere på kvelden. (http://spatind.no/no/aktiviteter)

See you!

 

Fra 9 mai vil Return dukke opp en plass nær deg og vi skal besøke mange spennende dager, festivaler og andre arrangementer utover året. Også i år vil vi gjøre en del dobbeltkonserter sammen med våre «brothers in arms», STAGE DOLLS. Disse er merket med RRT på turnelisten.

I tiden før jul setter vi opp noen eksklusive Rock`n Roll Train – Jingle Balls på utvalgte steder, så Stay tuned and let it roll!

Return og Stage Dolls blåser i rockefløyta!

Sommeren 2014 er det mulig å oppleve to av 80-tallets mest populære norske rockeband i skjønn forening når Stage Dolls og Return bokstavelig talt kobler seg sammen og ruller ut fra stasjonen med sitt sommershow “NORWEGIAN ROCK´N ROLL TRAIN”.

Ingen tilgjengelig sovekupé blir å oppdrive skal vi tro Stage Dolls’ frontmann Torstein Flakne når vi spør ham om prosjektet.

-Dette blir helt vanvittig.Vi har snakket om det tidligere når vi har delt festival-og klubbscene at det hadde vært forferdelig morsomt å lage et komplett show der vi kjører sammenhengende fra start til mål.

1 2 3

 

 

 
Lytt til Rock’n Roll Train her:

Spotify: http://open.spotify.com/track/4IhX0PhW3Rjy64xd4gwX65
Itunes: https://itunes.apple.com/no/album/rockn-roll-train-single/id876851960?l=nb
Wimp: http://wimp.no/track/29580486


Mange landeplager

“Sing me a song”,”Bye Bye Johnny”,”Love don’t bother me”,”Hard to say goodbye” osv. osv., rekken blir ganske lang når låtrepertoaret skal settes sammen og alle favorittene skal være med.

-Vi får satse på lange, tunge og fartsfylte transportetapper med magiske stans på balladestasjoner underveis, humrer vokalist Knut Erik Østgaard i Return.

-Stage Dolls er det eneste bandet i verden som i likhet med oss gjerne vil spille først eller “varme opp” som det heter,derfor deler vi litt på denne gangen.Jeg har en mistanke om at allsangrekordene vil bli grundig slått rundt omkring under denne turnéen,vi får selge halspastiller i merchandise-bua!

Rock'n Roll Train

God jul og godt nyttår!!

Da nærmer året seg slutten og vi vil få lov til å takke alle som har møtt opp på konsertene våre i året som gikk. Vi gleder oss til nye konserter og spennende nyheter i året som kommer!

Vi ønsker alle en god jul og et godt nyttår!!

Return

En liten ferie før turneen fortsetter i november!

Etter 15 konsert i sommer har vi nå bevilget oss en liten ferie.
Vi har fått gleden av å spille for mange gamle og nye fans, og vi har virkelig storkost oss!!!!
Vi gleder oss veldig til resten av jobbene utover høsten, og håper vi sees!!

Følg med på hjemmesiden og facebook!!!

Hey, hey, hey!!!

Fra Slobrua på Skarnes

Vi er nå godt i gang med årets turne. Vi åpnet året på Slobrua i Skarnes hvor det var kjempeliv!! Videre har vi spilt i Kråkerøy, Dokka og på Metallsvenskan i Sverige!

Til alle svensker som ønsker oss over grensa igjen: Vi spiller i Degersfors den 29. juni! Møt opp!! 🙂

Vi håper å se dere på konsertene våre fremover!!

Love you all!!

Arets turne nærmer seg!!

Hola alle Return`ere!

Nå er vi snart klare til å komme ut av vinterdvalen. . . Øvingene går så det suser og vi gleder oss til å møte dere!!!

Lørdag 11. mai starter årets turne og bandet låter bedre en ever!!! Noen utskiftinger på spillelisten er det blitt men selvsagt vil årets show bestå av kun hiter.

See you!!!

 

Her er kommende konserter:

11. mai 2013 Slobrua, Skarnes
16. mai 2013 Kråkerøy, Båthusteateret
18. mai 2013 Dokka, Lavvotunet
24. mai 2013 Metallsvenskan, Ørebro, Sverige
14. juni 2013 Lyngdal, Rosfjord Beachparty
15. juni 2013 Lindås, Westerland Hotel
21. juni 2013 Selbu, Sommerfestivalen
22. juni 2013 Surnadal, Norsk laksefestival
13. juli 2013 Fosen, Hasselvikadagen
19. juli 2013 Frosta fjordfestival
10. august 2013 Smøla, Vindmølle:Larm
16. august 2013 Tromsø, Ølfestivalen
06. desember 2013 Trondheim, Quality Panorama hotell
07. desember 2013 Trondheim, Quality Panorama hotell
14. desember 2013 Oslo, Sentrum Scene