SING ME A SONG – 40 YEARS ON THE TOP

I 1980 gikk fire gutter fra Stange sammen og dannet bandet som i 1985 fikk navnet «Return» og vant NRK`s rockemønstring med låten «Sheila». To år senere slippes deres første cd «To the top» og låten «Sing me a song» ligger 56 uker på norsktoppen!

Utover åtti og nitti tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eks. Albumet «V» lå som nr 1 på importlisten i England, solgte til gull i Japan og fikk veldig god omtale i musikkmagasiner verden rundt.

I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 100 000 eks., og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår. I 2005 kom albumet «Return» og i 2007 cd/dvd´n «Best of both worlds» som solgte til gull. Bandet slipper jevnlig ut nytt materiale og stadfester sin posisjon som et av norges mest populære band. 30 års jubileum som plateartister ble feiret høsten 2015 med en stor konsert som ble filmet og utgitt på dvd.

Bandet har de siste årene spilt 30-40 konserter i året og besøker dager, eventer og festivaler i hele landet. Tilbakemeldinger både fra fans og presse melder at bandet aldri har levert bedre! Gutta i Return er for tiden i studio hos bandets keyboardist, Magnus Østvang. De jobber med 5 nye klassiske Return låter som vil bli sluppet i tur og orden vinter / vår 2020.

Her er det bare å glede seg!

2020 versjonen av Return vil turnere Norge og Sverige med en større og flottere produksjon enn noen gang før, med låter som Bye bye Johnny, Change the attitude og Sing me a song i spissen. Allsangen vil runge som aldri før utover Norges festivalpublikum. Her blir det først til mølla da mange allerede har sikret seg Return datoer i 2020.